Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

💪 Sæt i gang

Det du gør nu, er kun en lille begyndelse på nogle rutiner og nogle spisevaner, der kan få vidtrækkende konsekvenser for mange ting.

Lige nu vil du måske synes, at kosten er anderledes, men det som du skal vide er, at kosten, det du spiser og det du gør med Keto er én ting, men der har for mange haft nogle konsekvenser, der strækker sig langt ud det du spiser.

Her er nogle af de ting, som folk har opnået..
✔ 99,8 % har opnået gode resultater med forløbet
✔ 84,8% har oplevet vægt og fedttab
✔ 72,4% har oplevet mindre lyst til sukker og kulhydrater
✔ 51,4% har fået mere energi
✔ 46,7% har oplevet en bedre søvn
✔ 38,1% føler generelt, at de har fået et gladere humør
✔ 30,5% er blevet mere mental klar i hovedet
✔ 22,9% har fået bedre fordøjelse

En sund kost er altså en katalysator for mange ting, og selvom du starter her, har din beslutning mange konsekvenser i den gode retning. Det er som ringe i vandet.

Det hele hænger sammen, og det starter oftest med kosten. Hvis du spiser bedre, får du mere overskud. Det gør, at du kan fokusere på de ting du kan lide at lave, og ikke føler dig begrænset. Du har overskud til at lege, til at motionere og til at bruge din krop.

Når andre ser dine resultater (desværre først når du har oplevet nogle ), begynder de at se og støtte, at du udvikler dig og opnår de ting, du går efter.

Efter ganske kort tid oplever mange derfor, at andre bliver nysgerrige, fordi du opnår resultater, og de begynder at blive interesseret i, hvordan du gør.

Det gør mange glade, at andre støtter, ser op til, og er nysgerrige omkring, de resultater man har opnået, og når man er glad, og man spiser godt, og man motionerer lidt, så sover man oftest også godt, fordi kroppen er brugt, den er næret, og den er ikke rastløs som den plejer. Der er naturligvis andre ting der spiller ind på søvnen, som vi også kommer ind på senere, men det er for at vise dig, hvor store konsekvenser dit lille valg her har.

Vi støtter og hjælper hinanden, og vi er mange, som er i det samme sted som dig. Vi hænger i, og vi klarer det her sammen.


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon