Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

⭐️ Du gjorde det!

Sådan! Du er skide sej. Du har klaret det 28 dages Ketoliv Kickstart! 👏

🌟I bunden finder du en stærk rabatkode og en række andre fede ting

Du skal have kæmpe ros! Keto er striks, og det kan være begrænsende for nogen – For andre er det gået hen og blevet en fantastisk livsstil, der sætter nye standarder for deres helbred.

Uanset hvad Keto er for dig, har du fortjent at give dig selv et klap på skulderen, sådan som du bedst kan lide det.

Vi har sagt til os selv, at vi som minimum skal holde den rene linje i 28 dage. Og det har været et løfte der skulle holdes. Vi har ligeledes lovet os selv, at belønne os, når vi kom i mål. Så for at holde løftet til os selv, vil jeg anbefale, at du belønner dig selv lidt. Det behøver ikke være ved at dykke ned i den store sukkerskål, hvis ikke du har lyst – For det har du formentligt ikke.

Men du har lov til at tage dig selv den frihed du har lyst til. Og hvis du er blevet så glad for den sunde mad (og resultaterne deraf!), at det ikke er nødvendigt, er det måske kun godt!
Det sjove er, at de fleste har svært ved at gå tilbage herfra – så måske har vi nu fanget dig 🐡 😊

 

Hvis du laver en slutevaluering og en anmeldelse af Ketoliv på facebook, har vi endnu en fed gave til dig! Vi vil nemlig gerne give dig 3 måneders gratis Ketoliv, så du fortsat kan køre Keto på en nem måde!

 


 

En kort hilsen fra Nicolai fra Ketoliv:

Jeg har lagt enormt mange kræfter i vores Kickstart forløb, fordi at jeg ved, at det for mange er en katalysator for, at starte en ny livsstil. Det ér vigtigt at blive taget i hånden, og derefter lære, rent kostmæssigt, at stå på egne ben, når vi er blevet skolet i mange år, til at spise på en bestemt måde, der i dag viser sig, ikke at være hverken sund eller holdbar. Derfor glæder det mig helt ufattelig meget, at du er nået hertil, for det beviser, hvor meget vi stadig har at gøre.

Vi lever i et samfund, som kun mere og mere bliver syltet i sukker, og mad af dårlig kvalitet. På jorden bliver vi flere og flere mennesker, men hvis du spørger mig, er løsningen på vores problemer ikke at forringe kvaliteten af mad, men i stedet at gøre det modsatte, og samtidigt nedsætte mængden af vores overforbrug af mad, som oftest er igennem kulhydratholdig mad (slik, sukker, kage, or you-name-it).

Det skræmmer mig hvilken verden jeg giver videre til mine børn. Det er bare misforstået, hvordan kød er blevet det sorte får, både inden for sundhed men særligt også nu for miljøet. Det er misforstået, hvordan vi som mennesker tror, at vi kan tage dyr ud af ligningen for at sundt økosystem, og i stedet producere vores mad på fabrikker. Kød er ikke årsag til vores klimaforandringer, og det er heller ikke en syndebuk for vores helbred. Men det handler slet ikke kun om kød, for vi kan sagtens spise mindre animalsk og mere grønt, men det ene udelukker ikke det andet, og vores samlede sundhed, er et resultat er mange ting. Motion, søvn, de rette næringsstoffer, mad af høj kvalitet, stress, sol, og socialt samvær – Men nu har du en smule styr på, hvordan man kan leve på Keto.

Det her er ikke hvad slutningen på dit Kickstart skal handle om, men jeg er blot taknemmelig for, at du har været igennem det, og jeg håber, at du vil fortsætte med at gøre en forskel for os alle. Tak ❤️

 


 

 

🔥 Hjælp os med at fremme en Ketogen livsstil, og opnå gaveregn + gratis Ketoliv for altid

Hvis du har tid og lyst, vil vi gerne lave en “case” omkring dig, hvor vi viser dine før-efter billeder, dine resultater, og laver et interview med dig, omkring hvad du har opnået.

Det bruges på vores hjemmeside, på sociale medier, og generelt set, til at fremme Keto livsstilen.

Til gengæld giver vi dig gratis Ketoliv app og abonnement for altid, og vi tilbyder også en række gratis valgfrie Keto produkter som vi indkøber for dig! Kontakt os på start@ketoliv.dk, og så kan vi tage en snak omkring, hvad du ønsker mest.

Læs fx. Stine eller Malous historie på Ketoliv.dk. Vi tager også personer med i vores podcast, hvis du er interesseret. Skriv på start@ketoliv.dk


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon